Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Nu m-am referit la ceea ce i-ai scris lui Vasalie. Acea postare este execrabila dar e adevarat ca nu ma priveste personal ci doar ca simplu participant la forum.
Eu m-am referit la felul in care mi te-ai adresat mie # 344 .
Desigur ca dupa ce iti vei prezenta frumos scuze iti voi raspunde cu placere la orice intrebare.
|
Nu imi cer scuze.Ceea ce am scris e adevarat.Ai sa primesti si raspunsuri dure aici.Acesta insa era unul dintre riscurile la care trebuia sa te gandesti si pe care trebuia sa ti-l asumi inainte sa-ti faci cont pe forum.
Cat despre vorbirea in limbi nu spune cand va inceta, ci doar ca va inceta... Vorbirea in limbi a fost la inceput un dar general,comun si caracteristic crestinismului, dar a devenit din ce in ce mai necomun odata cu trecerea timpului,pana cand a incetat sa fie comun.A fost asa pentru ca acest dar a fost temporar si se adresa mai ales perioadei aceleia de inceput a crestinismului si arata binevestirea Evangheliei la neamuri.Dupa ce Evanghelia a fost binevestita si incredintata neamurilor acest dar a incetat a mai fi comun.A mai aparut si apare doar cu exceptie in unele cazuri extrem de izolate si exceptionale... El insa a incetat a mai fi un dar manifestat in Biserica... dupa cum s-a si zis ca se va intampla... Incetat nu inseamna neaparat si desfiintat...
Cat despre raspunsurile tale... Nu stau eu "la mila" raspunsurilor tale... Daca asa de important te crezi tu...