View Single Post
Vechi 12.05.2010, 19:48:42
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Este totusi trist ca tu Anca si acele doamne distinse de peste 50 ani nu inteleg ca rugaciunea NE-intrerupta este prezenta si "atunci"
Ce legatura mai frumoasa si cu inima curata poate fi prezentata in fata lui Dumnezeu daca nu ceva ce tocmai EL A PORUNCIT.

Pacat ca dupa atitea volume teologice si carti la activ nu pricepem ca rugaciunea nu este o insiruire de cuvinde cu buzele, mormaind incontinuu ceva ci este si actiunea in sine, FACEREA VOII LUI DUMNEZEU.

:)))ca doar Dumnezeu nu a spus "cresteti si inmultiti-va pina deveniti doamne distinse de peste 50 ani care nu mai vor sa treaca prin momente de "atunci", ci pina la sfirsitul vietii"!!!

Asta denota sanatate mintala, duhovniceasca si fizica..ca doar Dumnezeu nu te vrea bolnav..El te-a facut perfect, nu sa-i vii tu cu inchipuiri de pe la tot felul de duhovnici contestati
Andrei, si copiii reactioneaza asa, cand cineva vrea sa le ia jucaria.
E un mod copilaresc de a privi lucrurile, mai ales ca nu ti- luat nimeni nimic. Totul se face de bunavoie, nu obligat sau la indemnul cuiva. Ori ajungi la aceasta intelegere, ori continui ca pana acum; deci nu ai pierdut nimic.
Decizia de a actiona intr-un fel sau altul apartine individului.
Intrebarea e: care e Voia Domnului? Poate acolo mai avem ceva de aflat... caci cam bajbaim prin intuneric.
Asa credeam si eu ca tine, pana cand am citit Epsitola Sf. Apostol Iuda 1, 10: "Acestia insa defaima cele ce nu cunosc, iar cele ce, - ca dobitoacele necuvantatoare, - stiu din fire, - intr-acestea isi gasesc pieirea."