Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Păi sensul este că ei sunt și vor fi mai mult decât aceia căci este Cuvântul lui Dumnezeu cu ei mai mult ca și cu aceia, deci în Ceruri sunt ei mai mult și nu pe pământ, și nu fiindcă au râvnit ei la bogățiile și împărățiile de sub soare, căci n-au râvnit ci le-au dăruit săracilor averile lor, deci ei nu se închină diavolului și nu slujesc lui mamona, ca să se ispitească pentru deșertăciuni din duhul minciunii măririi de sine, căci au lepădat poftele și „fericirile” cele din gLume.
Deci Domnul a replicat satanei că nu este suficient să te închini Tatălui în timp ce slujești poftelor celor rele ci trebuie să și asculți de Dumnezeu adică să-i fi credincios, căci în Duh și în Adevăr sunt închinătorii care sunt pe placul Tatălui, adică în Iubire și Smerenie și nu în trufia și fala vremelnică a „vieții” de sub soare. Deci nu este vorba de mândrie căci am spus că mărimea lor mai mult decât Moise și Ilie și Noe și Avraam vine din Darul mult mai mare dat celor din urmă de către Dumnezeu, căci ei sunt mai mici și sunt cei din urmă și de aceea sunt ei printre cei dintâi, căci mulți dintre cei din urmă vor fi cei dintâi și mulți dintre cei dintâi vor fi cei de pe urmă.
Pui atâtea întrebări contrazicătoare că nu știu ce să-ți răspund, și nu ți-am spus să nu te miri...
Simplu. (așa fac voia lui Dumnezeu)
Iar cei ce slujesc lui mamona sunt cei ce se închină la satana.
|
Nu stii ce sa raspunzi? cuvintele tale par fara noima atunci, vorbe irosite in desert.
Si te rog, nu atribui vorbele spuse de mine Angelicai!
În prealabil postat de AngelicaKroner
Fac cei alesi voia lui Dumnezeu?
Cum o fac?
Cine ( cum sunt cei care) se inchina la mamona?
iarta-ma pentru tonul vorbelor mele, nu vreau sa-ti ranesc sufletul, ca mi-e drag.