Citat:
În prealabil postat de maria-luisa
Atunci ramane o nelamurire: este Imparatia lui Dumnezeu doar un punct localizat undeva pe marele pamant sau intreg pamantul prin oamenii care au gasit Imparatia lui Dumnezeu inauntrul lor si vor sa faca voia lui Dumnezeu, iubindu-L pe Dumnezeu cu toata fiinta lor si pe semenii lor ca pe ei insisi?
|
Dumnezeu este mai aproape de fiecare decât îți închipui, dar ca să intri în Împărăție trebuie ca atunci când te rogi să te focalizezi la buricul pământului adică la locul unde ai cea mai mare trăire sufletească, pentru ca atunci când te rogi să ai mare folos duhovnicesc, fiindcă trebuie să înțelegi și să trăiești ceea ce te rogi și nu să fi cu mintea la plimbare. Și așa, cu Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul, dacă o ai mereu în minte atunci sigur te sperești și te pocăiești fiind permanent pregătit ca să se apropie și de tine Împărăția lui Dumnezeu și să te bucuri intrând în ea... căci cu dor aștepți și trăiești clipa în taina inimii.
Dar asta nu poate să-ți dea dreptul ca să judeci pe proorocii și trimișii lui Dumnezeu, ci mai degrabă ar trebui să-i primești și să-i cinstești exact așa ca și cum L-ai primi pe Dumnezeu... că defapt chiar pe El Îl primești și nu pe altcineva căci este scris despre ei : „cine vă primește pe voi pe Mine mă primește și cine mă primește pe Mine Îl primește pe Cel Carele M-a trimis pe Mine”