View Single Post
Vechi 12.05.2010, 22:05:32
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Multumesc Cristian pentru reamintirea acestui eveniment pentru care trebuie sa varsam pe pamint o picatura de vin si poate o lacrima pentru cei mici care insa au luptat si s-au sacrificat ca niste giganti pentru noi.

Restul postarilor sunt bune dar nu inteleg ce legatura are aici Stalin, Hitler, Antonescu, NKVD-ul si altii care in discutia de fata nu en intereseaza.

Eroii nostri a oamenilor simplii sunt OAMENII SIMPLII, TARANII CREDINCIOSI SI MUNCITORII care s-au batut cu monstruozitatile germane mecanizate deseori de unii singuri, in grupuri de partizani.

Taranii deseori se intorceau de pe cimp sau din vizite in alte sate ca sa-si gaseasca familia macelarita alaturi de toti locuitorii satului. Inima mea la ei se duce si plinge nu la Intelegerile politice de care nu-mi pasa.

Taranul credincios isi razbuna moartea copiiilor si a sotiei, cere citeodata ajungind acasa de pe cimp sau din deplasare vedea ce s-a intimplat cu cei dragi de acasa...cum nemtii au ars pe toti in biserica satului cu ea cu tot sau cum sunt toti morti lichidati in groapa de gunoi , dupa care ingindurat isi sufla nasul in mineca impreuna cu lacrimile din ochi, punea mina pe topor si pleca la vinatoare de nazisti, se reunea cu alti oameni ramasi pe drumuri si singuri si incepeau sa micsoreze numarul acestor bestii invadatoare pentru a elibera pamintul sfint al Rusiei de acesti teutoni.
Eu pe ei ii cinstesc cu cea mai mare plecaciune pina la pamint si recunostinta crestina, nu de timpeniile de nkvd si politica seaca de care va agatati voi aici ca sa deviati discutia aiurea
Reply With Quote