View Single Post
Vechi 12.05.2010, 23:03:12
cuvant cuvant is offline
Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Implicit Doamne ajuta

Sa ma iertati domnule Vasalie..nu as fi vrut sa va suparati nicidecum. Sunt prea mic, sunt asa lipsit de importanta ..dar sunt carti scrise de Parinti ai bisericii noastre ortodoxe, tiparite cu binecuvantarea Prea Sfintitilor nostri, si noi credem in invataturile lor.
Am spus mereu ca pot gresi in orice clipa, si daca postez uneori ceva, o fac pentru a cunoaste cei in nestiinta anumite invataturi ale dreptei credinta..si in special pentru a nu se repeta mereu ca am fi la fel..si nu ar exista o prapastie mare intre noi si celelalte culte, unii dintre noi om fi in mare ratacire, om fi luat-o pe aratura, asa cum ati spus-o dumneavoastra.
Sa fiu oarecum pe inteles, unii din adeptii cultului dumneavoastra repeta mereu, ca toti am fi pe calea cea buna. Din cate observ dumneavoastra nu prea sunteti de acord, dar in schimb mai lecturati din Vietile Sfintilor.
Si in mesajul anterior am incercat sa va incurajez sa cititi in continuare, astfel nu ne obligati pe noi sa facem postari atat de lungi ca sa ne cunoasteti.
Spuneti ca o cinstiti cu totii pe Fecioara Maria, dar vad ca anumite invataturi va deranjeaza, eu nu stau sa judec, nu sunteti impotriva mea (eu sunt tare neinsemnat)..ci impotriva ortodoxiei.
Inca o data imi cer iertare si imi doresc..si chiar ar fi frumos sa va comportati ca un oaspete, cu forta pe unii dintre noi..nu ne veti convinge niciodata.
Noi va primim cu bucurie...daca nu ne acceptati asa cum suntem, ne intrebam care o fi scopul vizitei dumneavoastra.
Iertare..chiar nu as dori sa va supar cu absolut nimic.