View Single Post
Vechi 12.05.2010, 23:20:37
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Ma supara incorectitudinea ta. Stiai ca si in ortodoxie exista darul vorbirii in limbi si totusi, te faci ca nu stii, ca sa poti sa-i arati cu degetul pe altii (care vorbesc in limbi desi acest dar a incetat - dupa cum spui tu, si te copiaza si altii).

Spune ce ai pe suflet dar fii macar fair-play.
Imi pare rau, ti-am spus si atunci...ca problema nu e ca exista, ci cum...si in ce mod se manifesta. Nu mi se pare deloc fair sa bagam totul intr-un ceaun, fara sa mai analizam particularitatile...deci cum se manifesta in Ortodoxie, in ce conditii...si in ce mod in cultul penticostal.

Eu vad o diferenta, si mi se pare de bun simt...ca darul sa se manifeste frumos, si nu scalambait, ragand, urland, deci prin atitudini fara control...sau transformand credinciosul de pana la momentul programat, intr-un altul in acele cateva minute.

Eu de asemenea zic, decat sa cred in orice spune fiecare despre sine...mai bine m-as gandi la modul cum vorbeau Sfintii Apostolii in limbi, ei...si la acest simplu gand, ma infioara alte interpretari ciudate, impreuna cu manifestarile lor.

Tu ce crezi, spun lucruri gresite...sau fac bine in dreptul meu pentru ca nu sunt deschisa tuturor parerilor de sine ale penticostalilor?

Last edited by AndruscaCIM; 12.05.2010 at 23:23:20.