View Single Post
Vechi 13.05.2010, 11:53:34
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
(Ca o paranteza. )

((( Acum ceva timp pe forumul asta, unii se plangeau de asa zise taxe mari bisericesti, sau de 20 lei pentru acatiste. Nu ati vrut sa dati la biserica, acu ii dati la stat si inca de cateva ori in plus. ))))

Domnule Nastasa (suna precum Nastase), ce presedinte v-ar fi incalzit inimioara??? Care crezi ca ar fi facut mai mult, din mom ce tara e inglodata in datorii, iar de la FMI vin 'legile' de reducere a salariilor si pensiilor?

In iunie '89 Romania scapase de datorii, deci dupa '89, a avut grija Iliescu cu FSN lui sa ne inglodeze in datorii. (doar se stia din '86 ca el va fi urmatorul presedinte)

Din moment ce Grecia si Romania, tari majoritare ortodoxe, au clacat, inseamna ca Tatal e suparat pe noi. Rusia inca e pe picioare....cred ca e alea de razboi mai degraba:D
Suna, da nu-i. Pai sa zicem, fara bascalie, un AlinB, topcatu ori chiar ai2.
S'acum, datoria externa/interna si mai stiu eu care, s-a dublat de cand cu presedintili ista.
Iar cu supararea, nu stiu, sa nu fie tocmai invers...ca: pe cine iubesc, pe ala il incerc...
Iar cu rusii, treaba lor...nu-i de mirare, si n-ar fi nici prima oara, daca-i asa cum zici...