Cozia,si la mine acasa eu cu mama si sora mea auzeam batai cu pumnul in sifonier,in studiou, in masa,tropaituri in camera si pe pat noaptea cand vroiam sa ma odihnesc si eu ca tot omul, si altele.La inceput auzeam decat eu si sora mea,dar mama nu.Apoi,intr-o zi dupa ce i-am povestit eu cu sora mea ce auzeam mama ne-a intrebat de ce ea nu aude.I-am zis ca asta nu mai stiu eu dar o sa auda si ea daca Dumnezeu ingaduie ca sa nu creada ca suntem nebune sau ca ni se pare,si ca totul este in imaginatia noastra.Si stii ca,culmea culmilor,a auzit chiar in seara aceea cand era cu mine in camera mea, seara pe la 10.30.Eu si sora mea mai auzeam si batai ca si cum cum cineva loveste 2doua nuci intre ele.Ne-am dus la Biserici,la Manastiri,imi dadeam seama ca Parintii la care ceream cuvinte de folos,stiau ceva,vedeau ceva,dar nu ne spuneau ca sa nu ne speriem eu si sora mea,evitau sa spuna de ce apartamentul este bantuit sau altceva mai rau.Replica era aceeasi:rugaciune multa,post,smerenie,fapte bune,evitarea certurilor cu altii,sfintirea apartamentului-adica Sfestanie,ingrijirea de suflet cat mai mult caci viata este valoroasa si trebuie sa nu o risipim ci,din contra,sa o traim si sa o pretuim in numele Domnului Dumnezeu folosindu-ne de ea ca sa ajutam pe aproapele.Acestea nu sunt de spus cuiva personal intrucat ar crede ca spun povesti de adormit copii sau,ca am luat-o razna,dar aici nu ma cunoaste nimeni vizual si personal,asa ca am indraznit sa va scriu pentru Slava Lui Dumnezeu si ca sa credeti mai mult si sa va puneti toata nadejdea in Dumnezeu,Maica Domnului si Toti Sfintii LUI.Doamne ajuta!
|