View Single Post
Vechi 13.05.2010, 20:15:15
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de maria-luisa
Citat:
Nu l-a parasit Dumnezeu, pentru ca il iubeste. Daca nu l-ar fi iubit, ar fi fost demult sters de pe fata pamantului, la cate nedreptati a indurat.
Poate ca ne iubeste si pe noi, daca ne schimbam atitudinea si gandurile egoiste. :)

Ii suntem datornici, hai sa nu-L suparam pe Dumnezeu, ca uraste minciuna. Poate ca ar trebui sa ne oferim unul altuia mai multa consideratie si ar fi mai bine pentru toata lumea.

Legea lui Dumnezeu este a lui Dumnezeu si nimeni n-o poate schimba.
"Eu sunt a preaiubitului meu si preiubitul meu este al meu.
El isi paste turma printre crini."
Iata ce spune cuvantul lui Dumnezeu.
Ba L-au părăsit și noi nu suntem datori nimănui ci trăim întru Hristos, ca oameni liberi. Nu avem datorie față de nimeni, decît celor cărora le-am greșit noi și nu ne-am cerut iertare lor și lui Dumnezeu apoi... Dar poporului răzvrătit ce se îndreptățește din faptele legii nu îi suntem datori și Legea nu înseamnă că noi trebuie să slujim faptelor legii și să ne îndreptățim din faptele legii ci este o călăuză, o cale strâmtă pentru necredincioși, pentru răzvrătiți ca să ajungă n-apoi în Credința în Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu.

Citatul o fi din Cântarea Cântărilor,

„7. - Fete ale Ierusalimului, va conjur
pe-a tarinii putere si tarie
sa nu-mi treziti ori sa-mi sculati iubita
pan'ce ea insasi va voi!...”

„5. - Fiice ale Ierusalimului, va conjur
pe-a tarinii putere si tarie
sa nu-mi treziti ori sa-mi sculati iubita
pan' ce ea insasi va voi!... ”

„7. Frumoasa esti, iubito, pe de-a'ntregul
si'n tine intinare nu se afla.”

Deci citatul spune bine dar cine sunt crinii, care e pășunea și cine este El, iubitul meu, Cuvântul lui Dumnezeu, aceasta e întrebarea, a fi sau a nu fi, că în general oamenii îl confundă pe El cu celălalt... cu cel rău, cel mândru, cel necredincios.

Căci e moda viceversa.

Last edited by vsovivi; 13.05.2010 at 20:18:29.