Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Ba L-au părăsit și noi nu suntem datori nimănui ci trăim întru Hristos, ca oameni liberi. Nu avem datorie față de nimeni, decît celor cărora le-am greșit noi și nu ne-am cerut iertare lor și lui Dumnezeu apoi... Dar poporului răzvrătit ce se îndreptățește din faptele legii nu îi suntem datori și Legea nu înseamnă că noi trebuie să slujim faptelor legii și să ne îndreptățim din faptele legii ci este o călăuză, o cale strâmtă pentru necredincioși, pentru răzvrătiți ca să ajungă n-apoi în Credința în Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu.
Citatul o fi din Cântarea Cântărilor,
„7. - Fete ale Ierusalimului, va conjur
pe-a tarinii putere si tarie
sa nu-mi treziti ori sa-mi sculati iubita
pan'ce ea insasi va voi!...”
„5. - Fiice ale Ierusalimului, va conjur
pe-a tarinii putere si tarie
sa nu-mi treziti ori sa-mi sculati iubita
pan' ce ea insasi va voi!... ”
„7. Frumoasa esti, iubito, pe de-a'ntregul
si'n tine intinare nu se afla.”
Deci citatul spune bine dar cine sunt crinii, care e pășunea și cine este El, iubitul meu, Cuvântul lui Dumnezeu, aceasta e întrebarea, a fi sau a nu fi, că în general oamenii îl confundă pe El cu celălalt... cu cel rău, cel mândru, cel necredincios.
Căci e moda viceversa.
|
Legea este lege. Oricata dragoste am avea in noi, daca trecem pe rosu riscam sa fim calcati de o masina. Cu atat mai mult Legea lui Dumnezeu este Lege, iar Cuvantul lui Dumnezeu apartine lui Dumnezeu.
Cine este pasunea, cine sunt crinii cei alesi, cine sunt oile ratacite, sa-L lasam pe Dumnezeu sa aleaga... Iar noi, macar ca pacatoasa ce-l iubeste pe Yeshua, sa iubim tot ce iubeste El...si sa nu traim in judecati absurde care rastignesc Iubirea lui Dumnezeu pentru acest pamant.
Sa le cerem iertare in fata lui Dumnezeu atunci, acelora pe care i-am judecat.