View Single Post
Vechi 13.05.2010, 20:44:37
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Legea este lege. Oricata dragoste am avea in noi, daca trecem pe rosu riscam sa fim calcati de o masina. Cu atat mai mult Legea lui Dumnezeu este Lege, iar Cuvantul lui Dumnezeu apartine lui Dumnezeu.
Cine este pasunea, cine sunt crinii cei alesi, cine sunt oile ratacite, sa-L lasam pe Dumnezeu sa aleaga... Iar noi, macar ca pacatoasa ce-l iubeste pe Yeshua, sa iubim tot ce iubeste El...si sa nu traim in judecati absurde care rastignesc Iubirea lui Dumnezeu pentru acest pamant.
Sa le cerem iertare in fata lui Dumnezeu atunci, acelora pe care i-am judecat.
Nu draga mea, ci Legea este Iisus Hristos, Domnul.

Deci legea Lui Dumnezeu nu este lege ci este Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, și da, Cuvântul lui Dumnezeu iese din gura Lui Dumnezeu dar este al nostru căci cu tot Cuvântul lui Dumnezeu se va hrăni omul.

Dacă te-ai îndrăgostit de Iosua nu înseamnă că eu fac judecăți absurde ci eu mă strădui să nu judec pe nimeni ca să fiu pe placul Tatălui.

Dumnezeu nu iubește pământul ci pe omul pe care L-a creat și L-a mântuit și-l mângâie neîncetat și așa iubește și pământul pe care-și așterne Dumnezeu picioarele ca să lase urme pentru om ca omul să știe să se întoarcă acasă... la Tatăl Ceresc.

Exact, să nu judecăm pe nimeni și dacă am judecat pe cineva strâmb, e frumos ca să ne cerem iertare. Mai ales că nu e voie nici să judeci și nici să măsori.

Last edited by vsovivi; 13.05.2010 at 20:47:25.