View Single Post
Vechi 13.05.2010, 22:12:45
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Nuuu Anca, nu am resimtit ca o lovitura ci ca pe o sperietoare. Stiu foarte bine ce inseamna sa "scapi boii in aratura" si sa te ia apa dind in habotnicie si fanatism mascat de o falsa smerenie...de ai stii cite exemple negative vad in jurul meu si cum mi-a dat tircoale si mie...lumea, religia si mai ales MINTEA NEPAZITA devine o combinatie foarte periculoasa si misterioasa

Stii de fapt ce ne tine sanatosi, treji si cu adevarat induhovniciti?..parerea mea dupa multe experiente de viata si observatii directe

..este sa ai o existenta NORMALA, echilibrata, complementata de o viata sexuala normala si viguroasa in cadrul familiei si ferirea de abuzuri de tot felul si exagerari mistice si inchipuiri
Inradacinarea noastra echilibrata in aceasta realitate este ca un colac de salvare de la a lua-o razna.
Ti-am mai spus si iti repet: faci cum vrei. Dar de unde desprinzi tu ideea de falsa smerenie? Nu ai cum sa ma compari cu exemplele din jurul tau, pentru simplul motiv ca nu am avut inca placerea sa ne cunoastem. De aceea sa ne limitam la ceea ce scriem, nu sa ne imaginam verzi si uscate despre cel care scrie.
As vrea sa imi spui daca tu iti imaginezi ca la 60, 70, 80 ani vei avea o la fel de "normala si viguroasa viata sexuala" ca acum. Sau poate ca nu-ti faci ganduri in ceea ce priveste viitorul si crezi ca nu vor interveni schimbari pe masura ce trec anii?!?

Last edited by Miha-anca; 13.05.2010 at 22:16:25.