View Single Post
Vechi 13.05.2010, 22:37:29
adimirea
Guest

Implicit

Problema pe care a ridicat-o cel care a deschis topicul este una cât se poate de reală.

Este o problemă pentru că s-a permis prezența aici a unor persoane care nu au nimic de-a face cu credința Creștin Ortodoxă, altceva decât poate nevoia de a "face mișto", de a o terfeli cu orice ocazie.

De nenumărate ori, dacă nu chiar de fiecare dată când am intrat aici, în diverse topicuri am dat peste fix acele câteva persoane enumerate de cel care a deschis discuția, iar afirmațiile lor le-am receptat ca pe niște lovituri [ știu că suna poate exagerat, dar nu este ];

Într-o perioadă în care creșteam în credință, în care înca mă aflu, deci sunt slab, cu neputințe, mă necăjesc foarte ușor hulitorii. Chiar n-am mai citit pe forum multă vreme, din cauza lor, a sectanțior și a "credincioșilor" [ adică a acelor ortodocși care spun mizerii gen "nu este păcat cutare lucru" ]

Vin, te calcă în picioare și credința ta, fac pe deștepții, pe "dumnezeii", raționali, seci, cinici, aproape nu trec 2 replici fără vreo hulă majoră, unul are o semnătură care când o văd mi se face rău la propriu, ceva cu faptul că se trage din maimuță..

La fiecare replică țin să ne aducă aminte că suntem înnapoiați, iraționali, proști, inculți, că "nu cunoaștem nici măcar propria Biblie"... fel și fel de afirmații jegoase.

Apoi, în numele întelegerii, și în numele ne-judecării, trebuie să le permitem orice. Aș vrea să întelegeți ceva... Și anume că prea mult se folosește astăzi acest "nu judeca". L-au deformat în favoarea lor!!!

Cum să nu judec păcatul? Hula? Blasfemia?

Zice cineva "sunt doar reacții chimice"? Credința mea e doar reacții chimice???

Chiar nu întelegeti odată că fac mișto niște copilași frustrați care fac pe deștepții de credință, pe cel mai vizitat forum ortodox... și voi îi lăsați să hulească, să-și bată joc?

Cu reacții ca a mea de acum se hrănesc, asta e plăcerea lor sadică, să întarâte creștini, să-i enerveze...

Un forum Creștin este prin natura lui intolerant! O Împarație are un Împarat, și acela este Dumnezeu! Nu merge în contextul ăsta cu "părerea mea este"...

Cineva a scris aici "e un forum ce ... mea"!!!

Chiar nu e nici o limită?

Dacă scrie "Forum Creștin Ortodox" atunci e forumul lui Hristos, nu "un forum". Și când întri la împarat, trebuie să ai o anumită prestanță.

Acum or să înceapă să descoasă, să "raționalizeze" ce am scris eu aici, "creștinul fanatic", nebun...

Repet, nu au nici o limită. Cel mai mult mă necăjește lipsa de atitudine a administratorului...