View Single Post
Vechi 14.05.2010, 02:10:36
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Da, ai dreptate, ory: cei banati sunt de multe ori cei ortodocsi. Asta nu te nelinisteste deloc?!?
In cazul in care nu ai inteles, iti spun acum: ortodocsii nu vorbesc despre sine, ci despre ce cere Dumnezeu de la noi, caci Lui ii datoram cea mai mare dragoste, si abia apoi apoapelui.
...ai uitat sa amintesti despre aruncarea cu noroi si despre impresiile cuvioase ce se doresc a se deduce despre sine...din partea persoanelor " credincioase " intr-un mod gresit aplicat.
Nu, nu ma nelinisteste deloc ! Este posibil sa fiu nelinistita de lucrurile pe care, eu insami le exclud din perceptia asupra credintei ?!
Dar, pe tine te inteleg, niciodata n-o sa scoata corbul ochiiul la corb....
Stiu prea bine cum sta treaba cu ceea ce cere Dumnezeu de la crestini si cu ceea ce AU IMPRESIA crestinii ca cere Dumnezeu de la ei, din pacate, uneori lucruri contradictorii, fie si unele dintre acestea spicuite din carti. Cartile nu sunt incontestabile, tocmai de aceia Dumnezeu ne-a daruit si minte individuala si rationament propriu si constiinta de sine, altfel ne-ar fi implantat un cip cu toate datele concrete despre credinta si am fi mers mai departe ca niste roboti fara suflet...fara suflet de salvat prin sarguinta .