View Single Post
Vechi 14.05.2010, 11:04:04
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jonzy30 Vezi mesajul
Daca admitem ca exista destin sau soarta cum vreti sa-i spunem credeti ca aceasta poate fi schimbata prin rugaciune? ... de exemplu daca eu imi doresc foarte mult un lucru si ma rog mult pentru el .....il pot obtine datorita rugaciunii (cereti si vi se va da ) si mi se schimba destinul ca urmare a rugaciunilor mele
Poate ca DA, ai fi surprins sa constati ca aceasta putere a rugaciunii chiar da roade, inclusiv atunci cand totul pare potrivnic. Rugaciunea in sine reprezinta o minune care se defineste prin intensitate. Rugaciunea chiar poate schimba o viata, dar, acum depinde cat se incadreaza ea in limitele posibilitatilor pamantene.
Uneori, parca incremenesti in neputinta, nici nu mai poti sau nu mai indraznesti sa te rogi, dar continui sa te rogi in mod subtil si involuntar prin dorinta, dorinta din interiorul tau de-a te izbavi...si astfel poate izvora tamaduirea.
Rugaciunea, pana la urma , inseamna duh, o contemplare a divinitatii prin duhul lucrurilor pamantene, astfel ramane cea mai fantastica forma de supravietuire, pentru ca rugaciunea inseamna speranta.