View Single Post
Vechi 14.05.2010, 15:25:02
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cradleof Vezi mesajul
Am avut curiozitatea sa citesc aproape toate postarile si este pentru prima data (dupa mult timp) cand am ramas uimit si chiar putin speriat de ce am citit aici

Practic- in decursul anilor am fost la zeci de concerte si festivaluri de metel extrem(heavy,black,death,grindcore,hardcore,white metal,metal crestin-exista si asa ceva - trupa GOD - din Iasi de ex. ,gothic,dark metal,hard rock,punk,speed-metal,trash metal .......etc) si cititi cu mare atentie: nu am vazut nici macar un satanist

Stati ca babele la poarta pe ulita si va dati de ceasul mortii pentru ceva ce nu cunoasteti si nici nu ati avut macar bunul simt sa cunoasteti.Bunul simt inseamna de fapt erceperea reala a realitatilor si nu norme de buna purtare cum se crede in popor

Ceea ce exista sunt problemele psihice si lipsa de discernamant ale unor semeni de-ai nostrii
Dom'le, mie nu-mi pasa daca membrii unei trupe sunt sau nu satanisit. Nu asta conteaza.
Insa conteaza enorm continutul pe care acestia il transmit ascultatorilor. Satanist sau nu, tot sunt vinovati daca promoveaza, prin muzica lor, comportamentul degradat.

Poti sa fii cel mai credincios din lume, atata timp cat te duci pe scena si le canti tinerilor despre sex, droguri, alcool sau mai rau, atunci nu esti privit cu ochi buni de Dumnezeu.

Iar despre trupa aia despre care vorbesti, GOD, mi se pare o mare adunatura de farisei. Daca erau crestini, atunci stiau sa nu ia numele Domnului in desert. Cine stie, poate s-au gandit la numele asta sa-i faca pe fani sa strige si sa urle "God" in timpul concertelor, crezand ca asta ii va aduce mai aproape de Dumnezeu... sau ceva de genul acesta.

Insa, degeaba strigi un lucru (God), daca te gandesti la altul (la trupa).

Aici mai putin conteaza cantaretii si modul lor de viata, ci mai mult versurile. O fi ala un functionar amarat la o banca in viata lui normala, dar daca in timpul liber canta "satan is my master" ce poti crede despr el ?