Citat:
În prealabil postat de sophia
@anna21
Vezi? Depinde cum privesti lucrurile. Totul este relativ pana la urma.
Eu spunca daca voi traiti asa mult departe unul de altul, nu va iubiti. Pentru ca daca v-ati iubi cu adevarat, ati gasi o solutie sa va adunati. Cum faceti cu copiii?
In timpul cand sunteti despartiti se cheama ca va daruiti dragostea carierei, sau altor oameni (pacienti, etc.), sau lui Dumnezeu, etc.
|
Sophia, nu putem sta nas in nas tot timpul. Am muri de foame. Nici cand suntem amandoi acasa nu stam lipiti.. avem copii, asta inseamna gatit (fiecare mananca altceva), facut piata, spalat (haine,vase, copii, pe jos), teme, teme peste teme, joaca cu copiii..si dupa ce se culca strang jucarii cate o juma de ora.. habar nu ai. Eu nu-mi permit sa fac un dus decat daca dorm copiii (si au auzul fin, tot nu e bine) ca cel mic care este mamos plange lipit de usa de la baie, incearca sa bage degetele sub usa sa ajunga la mami.. e un intreg circ sa-l desprind de mine zece minute.. Si cred ca asa este in fiecare familie cu copii.
Doar cuplurile fara copii sunt asa cum crezi tu. Si acelea in care sunt prezenti bunicii ca sa preia din supravegherea copiilor (dar nu e cazul meu).[/quote]
Citat:
S-ar putea ca daca moartea v-ar despartzi, Doamne fereste in acest moment (cand sunteti imprastiati), sa ramana cel din urma, cu gustul si regretul ca nu a fost destul sau nu a fost iubire.
|
Cred ca se intampla in orice conditii.
Citat:
Si tocmai: vine batranetea, sau boala si atunci chiar trebuie abstinenta. Trebuie sa traim atunci cand putem.
|
Vai de cei care-si duc patimile pana la batranete.
Eu cunosc batrani care nu au renuntat aceasta patima la batranete.. mi-e groaza sa ma intalnesc cu astfel de oameni.. Spui ca daca vine menopauza se rezolva situatia?
Stiu batrani care mananca fete tinere din priviri si nici nu realizeaza asta!

Sunt interesati de vedetele tv si cancanuri (cine cu cine s-a mai combinat!) Asa-si proiecteaza propriile dorinte si pofte inconstiente. Astea-s ocupatii de batrani?
Deci nu te gandi ca o patima inceteaza daca nu mai exista posibilitatea de a o implini fizic. Raman gandurile pacatoase,imaginatia.. Si culmea este ca astfel de oameni se cred morali, curati, onesti..