Vai, iar s-a inceput subiectul cipurilor.
Deci: numai pacatul te trimite in iad. Daca accepti pacatul in viata ta de bunavoie, mergi in iad. In afara daca te caiesti, spovedesti, etc. Un lucru nu te poate trimite in iad. In afara daca acel lucru te face sa pacatuiesti. Si chiar si in acest caz, nu lucrul este vinovat, ci tu care accepti sa faci pacate. Nu vad ce e asa de greu de priceput aici.
Din partea mea, ca si crestin, si cred ca toti crestinii ar trebui sa creada la fel, Hristos sa vina maine. Sau chiar azi. Dar oricum, numai sa fiu pregatita. :D Daca Hristos vine din nou, raul din societate, la fel si raul din noi, dispare. As sfatui pe cei anti-cip sa citeasca intreaga Apocalipsa, nu doar capitolul 13, ci toata, si capitolul cu Noul Ierusalim, si, si.... Deci, Maranatha! Vino, Doamne Iisuse, cum spune Sf Ap Ioan. :)
Ca anecdota: pasaportul meu care a expirat acum vreo doi ani avea ca serie 666. Seria era practic 0666xxxxx. Am calatorit destul de mult cu el, e plin de stampile. Pacatele pe care le-am facut in timpul ala nu erau fiindca aveam 666 pe pasaport. Acum am altul, fara serie ciudata. Peste 2 ani cand expira si acesta care il am acum imi voi face unul nou, cu cip. Poftim, sa vedem daca ma ia iadul din cauza cipului. Mai curand, daca ma ia iadul, ma ia din cauza mea, as spune eu.