Citat:
În prealabil postat de cradleof
cradle sunt trupa de black - imprumuta elemente de gothic(pentru ca au claviaturi si voci feminine) dar stilul este dat de rifurile de chitara si sistemul de percutie- cu 2 pedale pe picior precum si de vocea pe mai multe tonalitati
|
Eu cred ca in linkul acela daca ai avut curiozitatea sa-l deschizi scrie clar extreme gothic rock, nu influente gothic si alte abureli, deci COF abordeaza direct genul gothic cu tot ce inseamna el. Nu stiu cate cunostinte ai tu in materie de rock, insa pentru genul gothic nu sunt reprezentative claviatura sau vocile feminine, nu asta il diferentiaza de celelate genuri muzicale ci simbolistica, obscurul, misticul, tot ce tine de si trezeste sentimente cat mai apasatoare, acestea sunt elementele caracteristice gothului. Imbracamintea cu tente de medieval este de asemeni abordata in goth, fiind reprezentativa ,tocmai fiindca se abordeaza elemente din credintele pagane, politeiste demult apuse ce artistii goth cauta sa le resusciteze prin muzica lor.
Citat:
În prealabil postat de cradleof
dar nu conteza pentru ca nu vorbim de stiluri de metal
Crestinismul a impartit lumea in doua-bine si rau
Binele il stiti.....raul trebuie tradus in arta
revin: Cradle prezinta raul in cele mai brutale forme
Ce alege fiecare: treaba lui, dupa propriul intelect...nu-mi pasa
Oricum,fetele goth nu au nicio treaba in asta...nu fac rau nimanui...o sa am eu grija sa nu se intample..:)
Inca o data: cunosteti pe cineva care a asculta o astfel de muzica si a facut rau cuiva?
Concluzie: cautati raul unde nu exista
|
Hai sa nu intram in discutii despre bine si rau, iar limita dintre bine si rau nu a trasat-o crestinismul intrucat oamenii cunosteau ce-i bine si ce-i rau cu mult inainte de venirea Lui Hristos, care a pus bazele crestinismului. Daca tu asculti o astfel de muzica si simti ca ai constiinta impacata si nu simti nimic apasator, sau care sa-ti dauneze din punct de vedere psihic, cum ar fi stari depresive inexplicabile, anxietate de asemeni fara motiv si stari de lancezeala atunci foarte bine da-i inainte, inseamna ca probabil esti imun la asa ceva, insa nu toti sunt ca tine..