View Single Post
Vechi 14.05.2010, 18:43:06
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
DAAAAAAAAAAAAAAA
Mie mi-a stat mintea-n loc cand am auzit-o pe sotia tatalui meu (ambii au 54 de ani) descriind cum o fetita de 1 an, vazandu-l pe tata apropiindu-se (erau in vizita sau ceva) si-a expus funduletu din scutecel, era asa draguta si cocheta mititica, ii placeau barbatii, dar descria asa, vesel, ca si cum era ceva misto, era fain, copila era cool
Mi-a venit sa urlu :)
FRATE, POATE GANDI IN AFARA SEXUALITATII SAU TREBUIE SA O PROIECTEZE IN JUR NONSTOP?
Ffff... ma simt mai bine :)
Da, Jane, ma bucur ca cineva ma intelege.
Aici este vorba de copilul meu care este extraordinar in gandire.. el spune ca Dumnezeu a facut fiecare om special. Nu vreau sa vina adultii sa-i schimonoseasca gandirea in termeni de fete frumoase si urate!
Am ajuns la concluzia ca instinctele copiilor sunt firesti, dar adultii sunt cei care le pervertesc din copilarie.
Am o mare problema cu acei oameni care-mi sunt rude si trebuie sa tin legatura cu ei.
Ma gandeam chiar sa-i amenint ca daca mai deschid discutia despre "prietenele" fiului meu.. nu mai am ce discuta. Fara explicatii, ca nu sunt capabili sa inteleaga ce fac.