Citat:
În prealabil postat de maria-luisa
Multumesc pentru observatie! :)
|
Scuze pentru mica răutate; Cred că ar fi poate bine să stau departe de acest fir de discuție, și în general de cele hulitoare, cu atei.
Numai că și încercând să stau departe, tot dau de ei, că scriu peste tot, își dau cu părerea peste tot, în aproape fiecare postare într-un mod hulitor.
Eu unul am mai spus, am părasit de mai multe ori acest forum perioade lungi de timp, tocmai datorită ateilor, sectanților, și celor care deși se numesc Ortodocși, prezintă uneori păreri numai ortodoxe nu.
Tot îmi vine să-mi cer scuze la fiecare mesaj, pe de altă parte trebuie să spună cineva lucrurile astea.
Nu am nimic cu nimeni, personal. Țelul meu e să vă iubesc pe toți, că așa zice. O frumoasă cântare ortodoxă zice "să spunem fraților și celor ce ne urăsc pe noi".
Dar presupun că își dă oricine seama că e o problemă atunci când cineva vine și Îl hulește pe Hristos în fața ta. Și nu oriunde, ci "la tine acasă". Și nu ocazional, ci sistematizat, plănuit.
Și nu doar tu auzi și vezi ocara, ci mii și mii de oameni. Și știi că supărarea, durerea pe care ți-o provoacă cel care spune toate urâciunile alea, o simt și alți credincioși...
Repet: Un forum ortodox trebuie să fie "în duh" Ortodox.