Liviu stimabile, citind ce anume ai scris, desi interesant si oarecum adevarat ma face sa cred ca daca nu esti popa (parinte) esti cel putzin calugar sau chiar staretz... in sensul ca eu te vad cam prea bun de gura si parca ai reushit sa ma si sperii cu nepomenitul cum face el si drege si va fi vai de noi, aia cu cerceii si tricourile si zeflemeaua... Poi ia spune-mi dumneata mie cum ai devenit dumneata asha de serios?! Ca seriozitatea mea debordanta cam observ ca mi se trage de la pacatele mele sau chiar unele ajunse la rang de patima trista... A dumitale seriozitate sa se traga din grija domniei tale pentru noi?, noi ashtia neortodocsi de pe forum? Nu te intrebi macar din cand in cand cum ca si macar unii de aici sunt si ei ortodocshi si creshtini pe deasupra si n-au nici o vina ca domnia ta este asha de suparat pe cei ce mai scapa cate o injuratura sau o ratacire fatza de unele aspecte... Deci iarta-ne si domnia ta, stimate Coloros, ca se pare ca iar te-am suparat... Oricum mesajul domniei tale mi se pare inspirat si de aceea nu te blamez prea tare.
|