View Single Post
Vechi 15.05.2010, 16:02:25
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Nici atunci...

Avem Biserica care ne invata din Biblie... E de ajuns... Ceea ce conteaza e trairea in conformitate cu Sfanta Scriptura si credinta... Citirea Bibliei te poate bulversa, daca nu stii sa citesti si sa interpretezi... Personal eu am citit Biblia de la cap la coada de mai multe ori... Si prima data cand am citit-o am luat totul literalmente "mot-a-mot" ... Abia dupa alte lecturi am descoperit cum se citeste Biblia... Si am ajuns tot acolo la ceea ce invata Biserica, la ce stiam din copilarie... Cu toate citirile mele din Biblie cu tot... E de ajuns sa ascultam de Sfanta Biserica... Deci citirea Bibliei nu te ajuta la absolut nimic, daca nu stii sa citesti... Si Biserica "a si citit si interpretat Biblia pentru noi".Biserica care a primit de la Hristos cheia cunostiintei, a intelegerii si interpretarii corecte.Citirea Bibliei nu ne face mai buni... si nici nu ne e benefica daca nu stim cum sa o citim.Nu citirea Bibliei e cea care conteaza ci trairea in conformitate cu ea, dupa cum invata si Biserica.

Stati linistiti ca nu dupa cat am citit din Biblie ne va judeca Hristos... ci dupa credinciosia noastra...
Reply With Quote