View Single Post
Vechi 25.04.2007, 10:50:33
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Mirean,toti care au scris la cazul Tanacu de la celalalt Topic sunt persoane cu mult bun simt si f.normale si rationale.Ce-ar fi sa le citesti opiniile postate mai sus de la ac.caz Tanacu?Poate nu mai esti asa de dur si transant cu cei care nu ataca dur si fatis pe slujitorii Lui Dummnezeu.Sa stii ca Dumnezeu a ales un sarman pastor,fara sa fie asa de citit caci pastea oile tatalui sau si ghicesti ce a devenit?Un mare rege binecunoscut pana in vremurile noastre si dupa noi,caci Biblia(Cuvantul LUI Dumnezeu) ramane in veac si nu piere.Cred ca ai banuit ca este vorba de Regele David,smerit,credincios Domnului,sufletist si curat cu inima caci Dumnezeu nu cauta la fata oamenilor,cum fac oamenii,ci la inima si sufletul lor,asa ca ai grija sa nu cazi, judecand aspru pe Parinte(un fost fotbalist care si-a inchinat viata Domnului-tu ai face asa ceva?,ai putea sa te sacrifici pt.Dumnezeu si aproapele?Pai cum,daca tu arunci cu pietre in cei care se roaga pt.oameni si mantuirea lor?Iarta-mi franchetea si duritatea caci recunosc ca asa este, dar imi pare tare rau,scuza-ma.
Sebastiana, as prefera sa aud si alte opinii in afara de a ta. Sincer ce postezi tu este un fel de copy/paste la propriile-ti mesaje ...

Prefer discutiile punctuale, pe probleme concrete, asa cum raspund ceilalti parteneri de dialog de pe forum... :)
Reply With Quote