Citat:
În prealabil postat de redandrei90
Un fost prof de religie ne-a spus ca este pacat sa ascultam rock si o sa ajungem in iad. Ne spunea ca ar fi folosite cuvinte satanice intoarse pe dos nu stiu cum. Problema este ca mie imi place rockul, aproape numai rockul (nu ce dur sa imi sparg urechile), si nu vad care ar fi problema... este doar un gen de muzica... eu cred ca ar trebui blamate mai mult manelele care implica bani femei masini smecherie si mai stiu eu ce ... Voi ce ziceti?:D mai sunt amatori de muzica rock pe aici? :D
|
cand aream adloescent eram metalist inrait, ascultam orice formatie dura, de la thrash la speed, la doom,si death-metal ! Umblam prin cimitir cu un alt prieten, imbracti in haine negre, pentru a fi in ton cu formatiile noastre preferate !
Totusi, nu ascultam muzica satanista,si respingeam acele formatii,insa in iuresul muzicii, aproape nu mai puteam face totdeauna diferenta !
Muzica metalica, are o mare incarcatura negativa,insa ea este totodata o muzica ce vine din sufletul omului, o muzica sincera ,si care-l face pe om sa se gandeasca ca e trecator pe pamant,si sa aiba o atitudine smerita !
asta,desigur, daca n ucummva da in satanism, atunci e o muzica scelerata, pacatoasa, de care trebuie sa se fereasca orice om !
Eu as zice ca ,rockul cu problemele lui este o muzica a adolescentei(care si ea e cu probleme),dincolo de aceasta varsta, eu cred ca omul adult nu mai trebuie sa asculte aceasta muzica !
La fel si eu, cum am trecut de adolescenta ,nu m-am mai simtit atras de aceasta muzica !
Fiecare varsta are muzica sa !