Citat:
În prealabil postat de heaven
Un sambure de adevar este in ceea ce ai scris,insa nu trebuie generalizat,situatia difera de la individ la individ,dar trebuie avuta in vedere in primul rand latura materna a femeii,fiind in natura ei sa ocroteasca fiintele mai slabe si lipsite de ajutor.
Deasemenea,femeia a fost cea care a imblanzit prima data lupul.
Cu toate acestea te asigur ca printre iubitorii de animale se afla foarte multi barbati.
In ce il priveste pe Sigmund Freud,probabil stii si amanuntul ca in cabinetul de psihoterapie avea alaturi de el un caine din rasa Chow-Chow,pe nume Jofi,avand credinta ferma ca prezenta acestuia ajuta pacientii in procesul de vindecare,Freud fiind primul care a pus bazele terapiei asistate cu animale care se practica cu succes in zilele noastre.
|
desigur, ca nu generalizam, insa,nu mi se pare cinele ca fiind o fiinta slaba, dimportiva, una destul de bine dotata de natura, pentru a se apara !
mai degraba cred ca slaba este pisica- o fiinta dragalasa si fara aparare, care cade mereu victima cainilor!
Cainii omoara cu cea mai mare placere pisici ! Mie personal, mi-au disparut in modul asta, de-a lungul anilor zeci de pisici,gata crescute !