View Single Post
Vechi 25.04.2007, 13:11:27
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Credinta familiei mele in Dumnezeu a facut ca infractori care ne-au atacat , fara un motiv anume , sa nu ne omoare pe strada . Ceea ce s-a intamplat familiei mele in urma cu doi ani si 4 luni ,continua sa se mai intample in acest cartier rau famat in care locuiesc . Nu Dumnezeu trebuie sa stopeze aceste rautati ale oamenilor ,ci noi oameni de buna credinta trebuie sa facem ceva . Nu sa stam sa ne uitam cum un om este omorat pe strada , asa ca la un film de groaza , lasand pe Dumnezeu sa-l salveze .
In cartierul in care locuiesc , nimeni nu indrazneste sa lupte impotriva infractionalitati de pe strazi ,la majoritate oamenilor le este frica de acesti scandalagii si batausi , deoarece sunt multi si folosesc fel de fel de arme .
Politia vine , dar ca de obicei la sfarsitul scandalului , cand deja oamenii nevinovati sunt batuti mar si nu se mai pot face mare lucru pt ei .
Ce trebuie sa faci cand viata copilului tau este in pericol , cand vezi cu ochii tai cum fiul tau este batut cu brutalitate de niste oameni fara suflet ?
Cei care locuiesc in cartiere linistite cred ca este imposibil sa fi batut pe strada de grupuri de infractori , asa fara motiv si fara sa-i provoci in vreun fel .
Eu nu mint , aceste lucruri se intampla . Eu am cunostinta de foarte multe incidente din acestea , povestite mie chiar de victime unor astfel de incidente . Dar ce sa fac eu , decat sa-i sfatuiesc ce pot sa faca din punct de vedere legal .
Am cerut ajutorul institutiiei superioare , compentente , a statului roman si sper cat de curand acesta instituitie sa faca ceva pentru locuitorii acestui cartier .
'Dumnezeu sa aiba grija si de oamenii necajiti si cu credinta ii vom sluji .'
Reply With Quote