daca ai dat sfaturi la iosif, si il trimitzi sa faca unele lucruri ca sa scape de ispita, ... de unde stii dumneata ca iosif este ispitit de ceva... atunci lasa-ma si ma iarta ca-ti dau si eu un mic sfat: incearca sa nu fi chiar asha de scolastic cum zicea un parinte universitar dar care s-a suparat pe mine, el incerca sa nu fie asha de "citit", ca am impresia ca fiind toba de carte te-ai apucat sa ne sfatuieshti cum sa-l primim pe Hristos, poi noi il avem pe Domnul Nostru Iisus Hristos, noi forumishtii ashtia care nu scriem atat de impecabil, gramatical vorbind, si care parese am fi atat de ushor pushi de unii ca domnia ta sa facem dupa cum ar dorii unii... Poi poate ca unii chiar o fac... in schimb... unii se pricep la propozitzii si fraze... de ai zice ca e chiar o pagina biblica sau oricum dintr-o carte de capatai textul respectiv, nu c-ar fi rau asha ceva, si chiar e valabil ce a-ti postat, dar v-am spus ca aici suntem pe forum si nu intr-o sala de clasa... Oricum nu ma deranjeaza ca ridicatzi nivelul textual si nici persoana domniei voastre, deci va rog sa continuatzi tot asha ca, uite, a-ti reushit sa ne inveselitzi... :)
|