Subiect: singuratatea
View Single Post
Vechi 16.05.2010, 04:17:53
 Remus 's Avatar
Remus  Remus  is offline
Member

Data înregistrării: 24.02.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Cu Dumnezeu nu suntem niciodata singuri! e Imposibil!

Citat:
În prealabil postat de eudiana Vezi mesajul
Cred ca avem de invatat de la orice om care il intalnim sau care il avem langa noi.

Imi gasesc linistea in rugaciune ...... dar sentimentul singuratatii revine dupa cateva ore ..... sunt incercari care nu reusesc sa le trec.
Ma supara ca nu reusesc sa scap de aceasta patima!

Ma Dianuca daca revine sentimentul ala urat Roaga-te si mai mult , roaga-te in continuu, si vorbeste cu Dumnezeu incontinuu, oriunde (in casa, afara..) si multumeste-i pt toate binefacerile vazute si nevazute, multumeste-i pt ca esti sanatoasa , multumeste-i pt bucatele alese chiar si cand mananaci un covrig pe strada, multumeste-i pt fiecare imagine frumoasa care-ti incanta sufletul si spune-i : "Frumoasa-i Lucrarea Ta Doamne!" si mai ales
trimite mai multe acatiste la mai multe manastiri (cu niste banutzi inauntru ca asa e frumos)
si roaga-te sa-ti gasesti sufletul pereche,roaga-te sa-ti scoata Pronia Cereasca persoanele potrivite care sa te ajute sa razbati mai ushor si in profesie si in viatza particulara! Cand se roaga Calugarii de la 4- 5 manastiri ...wow ... duduie pamantul si se cutremura aia rai si altfel primeste Bunul Dumnezeu ruga ta!

Epistola 1 catre Tesaloniceni a Sf Ap Pavel Cap 5 :
16. Bucurați-vă pururea.
17. Rugați-vă neîncetat.
18. Dați mulțumire pentru toate, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus, pentru voi.

si o sugestie lumeasca (care e banala comparand-o cu ce-am spus mai sus) socializeaza mai mult si mai divers...
apuca-te de dans ...tango argentinian sau salsa ,merenghe , ... sunt atatea scoli prin Bucuresti ,inoata, fa jogging , du-te la aerobic fitness, si peste tot I-al si Dumnezeu cu tine !
Doamne Ajuta!