16.05.2010, 16:11:18
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Rodica50
Nimic nu lipseste Bisericii noastre. La ce bun ecumenism... Cine vrea, nu are decat sa se intoarca la Adevar...
|
Ecumenismul nu are nici o baza in traditia si istoria Bisericii Ortodoxe . Nici un sfant nu a fost vreodata ecumenist , nu a participat la intalnirile cu ereticii ca sa faca schimb de experienta si nu s-a rugat impreuna cu ereticii . Ba din contra , falsele "uniri " c are s-au realizat in Istoria Ortodoxiei au fost anatemizate si cei care s-au opus tradarii au fost trecuti in randul sfintilor si cinstiti de poporul drept-credincios care nu s-a unit cu minciuna si a aparat dreapta si sfanta credinta ORTODOXA cu pretul sangelui . CANONUL 45 AL SFINTILOR APOSTOLI : " Episcopul , sau prezbiterul , sau diaconul , impreuna cu ereticii rugandu-se , sa se afuriseasca numai ; Iar de au dat lor voie , ca unor clerici a lucra ceva , sa se cateriseasca "- PIDALION ( Carma Bisericii Ortodoxe ) << Cu durere in suflet marturisesc ca , dintre toti filounionistii ( ecumenistii ) pe care i-am cunoscut , nu am vazut pe nici unul sa aiba nu miez , dar nici macar coaja duhovniceasca . Cu toate acestea , stiu sa vorbeasca despre dragoste si unire , desi ei insusi nu sunt uniti cu Dumnezeu , fiindca nu L-au iubit >> . ( Cuv. Paisie Aghioratul )