View Single Post
Vechi 26.04.2007, 00:23:51
romandragut romandragut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2007
Implicit

sunt persoane care nu inteleg in afar sferei lor de cunoastere. legea firii? nu exista o lege a firii. sau care este legea firii? legea cutremurelor peste tarile sarace? este normal ca este de la dzeu?

degeaba spune teoctist ca eu sunt anormal. este un om batran, prea batran pentru 200è cu idei poreluate dintr-un ev mediu timpuriu. sau degeaba urla becali ca eu sunt anormal. saracul este un incult.

sunt oameni inteligenti cu studii care au declarat ca homosexualitatea nu este o boala ci o conditie.

imi este de ajuns. europa s-a supus. romania se va supune. a si inceput deja. exista legi antidiscrimare care atesta ca eu sunt normal.

problema devina mai complicata cand apar implicatiile religiase, prejudecatile si traditia. oamenii inca cred ca placerea sexuala, trauma sau satana "provoaca" homosexualitatea. este cel mai facil mod de a intelege un asemenea lucru.

pana sa inteleg ca de fapt sunt homosexual mi-a trebuit si mie timp si am avut framantarile mele. apoi am realizat ca ceea ce simt eu, erotismul (in sens de iubire) si sexualitatea mea nu este o problema atat de grava. ci societatea o considera grava.

in mod cert contravine bibliei si traditiei crestine. insa consider ca voi cei care sunteti atat de credinciosi sa nu uitati ca legile statutului sunt deasupra legilor bisericii si ca voi sunteti inca oameni, nu sfinti. cine nu are nici un pacat sa arunce piatra!