View Single Post
Vechi 17.05.2010, 11:48:48
ViermeSiNuOm's Avatar
ViermeSiNuOm ViermeSiNuOm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Privita in ansamblu aceasta "grupare" reprezinta un nucleu de ortodoxie si credinta autentica.
Dar privind la unele detalii nu poti sa fii de acord cu ei su cu anumite practici ale lor.
într-adevăr ! cel care se poate pronunța este cel care privește la borcanul cu miere și apreciază că arată bine dar că este amară ! Te asigur eu că este foart6e dulce ! Si nu o spun aiurea ! Am făcut rugăciune pentru ca Dumnezeu să mă lumineze ! Și la tot pasul am întâlnit certitudini că este bine unde mă aflu ! Și dacă episcopii și preoții vin și slujescv la mormântul părintelui și spun atât de mari vorbe ... și în plus ceea ce este esențialul pentru mine am răspuns prin rugăciune și chiar întâmplări foarte întăritoare la mormântul părintelui ! Fraților eu simt pe pielea mea și mă pot pronunța, vă rog nu mai vorbiți aiurea.. chiar dacă vreți să faceți un așa zis bine... faceți foarte rău ! Fără pic de răutate vă spun ! Eu știu ce gust are mierea vă spun cu mâna pe inimă ! Mă înfrupt din ea continuu și repet am certitudinea prin rugăciune nu alt fel ! Dumnezeu să ne lumineze pe toți !
Reply With Quote