Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
''Dacă pe Mine, pomului verde cu roade bune și tainice m-au hulit și scuipat și urât și bătut și m-au scos afară din vie și din vin, dar atunci vouă, care sunteți uscați și dați roade rele ce or să vă facă? Fiindcă nu este slujitorul mai mare decît stăpânul Său! Așa că la ce vă așteptați'' (citat aproximativ și răstălmăcit că nu țiu minte și sunt păcătos, dar cercetați și voi dacă mint)
|
Cu adevărat că minți și n-ai nici minte, nici ținere de minte.
|
De ce spui că mint? Păi nu am zis că citatul e aproximativ? Deci cu adevărat că nu mint iar dacă mint ia arată dumneata unde am mințit, și nu așa că nu-ți convine Adevărul, că există cu adevărat 7 Trâmbițe și nu doar 5, dar nu vă convine pentru că voi nu pricepeți ortodoxia, păi nu au mărturisit Părintele Cleopa că o să vâ umpleți de putoareoare ori potoare toți cei ce doar ați auzit despre Noul Ierusalim? Findcă n-ați crezut. Și n-a mărturisit Părintele Papacioc scriind : Singur ortodoxia? Deci Dumnezeu o face după Chipul Său și nu omul după chipul altora sau al lui crezând că iată așa ca noi trebuie să fie chipul ortodoxului...
Deci nu eu mint care am repetat cu umila mea memori, așa ca o placă stricată și ca un papagal colorat Cuvântul lui Dumnezeu, dar nu v-am zis că sunt păcătos mirean doin poBOR? Dar de mințit nu v-am mințit și nu v-am amăgit ci v-am repetat mereu ca să nu mai huliți! Că o s-o pățiți cândva căci la judecată prima întzrebare va fi?
''-pentru ce sau de ce n-ai crezut?'' (citat aproxiamtiv din CLD)
Deci draga mea fi mai serioasă că ți-am zis și că pământul de sub cer nu e sferă, glob și că vechiul Rai din Eden era la Pătlăgeanca TulCea.