View Single Post
Vechi 17.05.2010, 18:12:02
ionelak ionelak is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.08.2008
Smile

Buna.Sunt noua pe acest forum.Si resfoind eu printre temele discutate am dat de acest subiect.Pot spune ca sunt trecuta prin asa ceva cu rezultat mai mult decat fericit.Povestea mea e urmatoarea:nu pot spune ca sunt o credincioasa infocata,merg la biserica doar la sarbatori,botezuri,inmormantari.Consider ca Domnul este peste tot si in toate.Respect calendarul ortodox.Sunt casatorita cu un ungur care atunci cand vrea activitate romantica intensa se uita in calendarul ortodox si daca e rosu (sarbatoare) zice " iara e sarbatoare...daca ar fi si zile libere la cate zile de sabatoare sunt in alendarul ortodox nu ar mai lucra nici un ortodox".(Dar asta simt eu ca in acele zile sa fim cuminti sexual.)Dupa ce ne-am casatorit bineintels ca doream un copil.Dupa tratamente medicamentoase,analize si investigatii si dupa aproape 2 ani de asteptare..si fara nici un rezultat am apelat la tratament cu bioenergie si o dezintoxicare care a durat cam 2 saptamani.In aceeasi perioada am primit de la cineva o carticica de rugaciuni printre care era si Rugul Maicii Domnului.M-am rugat cu ardoare sa-mi daruiasca Dumnezeu un copil.Cert este ca luna urmatore am si aflat ca sunt insarcinata.
Iar dupa proape alti doi ani mi-a mai daruit un copil.
Acum am doua fetite de 2,5 ani,respectiv 8 luni care sunt lumina ochilor mei si printesele lui tata.
Cert este ca ceva a ajutat .Vreu sa cred ca rugaciunea a fost mai puternica decat cura de bioenergie si dezintoxicarea.
Aceasta a fost intamplarea din viata mea care ma facut sa apelez la tratamente alternative.Si nu regret.Dumnezeu a fost si este cu noi.Vad asta in fiecare zi in ochii copilelor mele si in ajutorul pe care ni-L da atunci cand avem nevoie.
Reply With Quote