Citat:
În prealabil postat de colaps
Nu ma mira. Daca tu ai atitudinea asta fata de vedenii si atacuri, atunci sa nu-ti faci griji ca nu vei avea, caci faci pe plac lu dracu. El vrea sa te faca sa crezi ca el nu exista sau ca e slab ori neputincios. Daca a reusit sa te convinga ca il poti birui usor si fara probleme, deja a castigat.
Dar de posedati ce zici? Si alea sunt chestii "psihologice" ? Ca tipa ala de ii explodeaza creierii cand ii pui crucea pe cap ?
|
Mai baiete ! Nu stiu ce calificare profesionala ai,dar nu pari un om de stiinta, cu un discurs de acest tip ! In rest,ai totusi capacitatea de a intelege lucrurile in complexitatea lor ,sper !
Stiinta nu exclude credinta !
Exista psihologie, dar exista si para-psihologie,care nu exclude fenomene ciudate pe care stiinta nu le poate explica prin metodele actuale epistemologice !
Daca ai citit cu atentie ce am scris, vedeai ca eu ziceam DUPA CE MEGE LA MEDIC, SI SE ASIGURA CA NU ARE NIMICA PSIHIC, atunci poate,dupa aceea, sa ia in consideratie ipoteza AFECTARII DRACESTI !
Dar prima data trebuie sa mearga la medic si nu sa-i steie capul la alte lucruri ! si abia apoi,daca medicu i-a zis: mai omule nu ai nimica ! atunci sa vada si alte explicatii si sa meraga pe la preoti sau calugari ! Desigur, daca omul e bolnav,atunci tot e bine sa merga la preoti si calugari, insa medicina si biserica trebuie sa conlucreze si nu sa fie separate !