View Single Post
Vechi 18.05.2010, 00:35:13
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Religia: Ortodox
Implicit multumire

Eu ii multumesc bunulu iDumnezeu ca de ziua Inaltarii nu a lasat sa mi se intimple un lucru urit pina la capat.O sora de-a noastra care a venit si ea la biserica mi-a vazut geanta si atit de mult i-a placut ,ca si-a insusit-o lasindu-ma in biserica fara geanta.In geanta aveam toate documentele italiane si multe alte lucruri necesare ,telefon ,cheile de la casa ,nu mai vorbesc de bani.Dar bunul meu IISUS m-a ajutat si de aceasta data sa trec prin aceasta incercare,baiatul care cinta la strana cu fiul meu ,plecind spre casa cu sotia lui, eu raminind in Sfinta Biserca sa fac curatenie dupa slujba si pomenire,a intilnit-o pe aceasta femei pe strada cu geanta mea.Au recuperat-o si mi-au readus-o la biserica.Era intacta ,mai putin imi lipseau banii din portofel.Nici nu m-a mai interesat banii ,bucuria mea era ca mi-am regasit documentele si tot ce se gasea in ea.De aceea eu ii dau Slava BUNULUI DUMNEZEU ca inca odata si-a facut prezenta si mi-a aratat cit de mult ma iubeste.Acum ma rog pentru aceasta familie timp de 40zile facind Paraclisul Maicii Domnului sa ii ajute si pe ei cu un prunc ,pentru ca isi doresc de mult si ma mai rog si pentru acea nefericita care a cazut in ziua Inaltarii in asa patima si ca Domnul sa nu o osindeasca si sa o ierte pentru fapta sa.

Doamne IISUSE HRISTOASE fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatoase si ne mintuieste pe toti!
Reply With Quote