View Single Post
Vechi 18.05.2010, 09:28:31
unumaka unumaka is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.07.2007
Implicit Ravolta!!!

Doamne ajuta.m-am saturat sa citesc tot felul de prostii despre femei.cine sunt acesti calugari care se cred atot stiutori?ce stiu ei despre casatorie?despre copii?despre cum sa cresti si sa educi copii?da,apostolii au poruncit multe...dar iisus nu poruncit nicaieri ca femeile sa fie mai prejos decat barbatii.eu cred numai cuvintele lui iisus.chiar daca voi supara pe multi,eu cred numai in ceea ce a spus mantuitorul.si atat.restul...scuze...sunt total in afara problemelor.e usor sa dai sfaturi cand nu esti tu pus in situaite.am mai intrebat si mai intreb:ce a facut si ce face biserica pentru femei?le injoseste,le denigreaza,le jigneste si atat.spune cineva ca unele se cred maica domnului.dar acesti calugari ce se cred?cine se cred?mi-e lehamite deja de ceea ce citesc.sa va fie rusine tuturor celor care sunteti misogini.urmati biblia?care biblie?pe care dumnezeu il urmati?femeia ucide pruni?dar barbatul?nu este la fel de partas la aceasta crima?cum?abandonand femeia si copilul.ei se cred f.cinstiti.de ce?a....inca o itrbare:de ce ,,sfintii,,parinti il pomenesc f. Des pe satana?pentru ca il iubesc pe hristos?sa-l pomeneasca pe hristos.si sa nu mai dea sfaturi cand habar nu au cum se traieste in lumea din afara.le-as dori sa stea inchisi cu cineva cre sa le traga palme de 100 ori pe zi.as dorii sa le ascult apoi parerea.dar,daca au ales calugaria sa isi vada de ea.sa nu fie misogini .ei singuri au ales sa nu aiba acces la femeie.atunci de ce o urasc pe femeie?cititi evangheliile si ascultai numai de sfaturile lui iisus.sunt cele mai bune si este cel mai bun duhovnic.in rest suntem numai oameni...fiecare cu pacatel lui.iar dumneavoastre dragi duhovnici fiti mai intai preoti si pe urma barbati.
Reply With Quote