View Single Post
Vechi 18.05.2010, 11:48:48
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina13 Vezi mesajul
Buna ziua tuturor,
Din pacate...ne lipsesc profesorii care sa predea Religia....cu adevart, cu pasiune, din adnacul sufletului.
Fetita mea este in cls. aIV-a si nu a avut, nu are profesori de religie...cei pe care i-a avut (2), si-au batut joc de aceasta profesie nobila de dascal...Pacat.
Profesorul actual (este student la Teologie,. pare-mi-se), din spusele fetitei mele, intra in clasa, ii pune pe copii sa copieze lectia...in timp ce dumnealui isi coordoneaza AFACERILE prin cele 2 telefoane care le detine...respectiv...vorbeste despre mutari-vanzare de mobilier, cu diversi clienti, etc, se joaca jocuri pe tel. mobil...Sa nu credeti ca nu am vorbit la sedinta despre acesti profesori...raspunsul stiti care a fost? Nu avem ce sa fracem!!!
RUSINE SA-I FIE! RUSINE DE ALTFEL TUTUROR PROFESORILOR CARE-SI BAT JOC DE PORFESIA LOR SI DE BIETII COPII! In acelasi mod s-au desafasurat si orele de Lb. engleza.....pana in acest an, in care a venit o Doamna profesoara care mai tine ceva ore la clasa!
Si mai au tupeul sa ceara bani in plus!! Pentru ce? Calitatea orelor prestate este JALNICA!
In primul rand, nu sunt totii profesorii asa. Cu ce este vinovat saracul profesor tanar incepator ca primeste doar 6 milioane salariu dupa ce a studiat atata vreme?

Oricum, daca vezi ca nu se face religie la scoala, invat-o tu pe fetita ta sa traiasca crestineste. Stai cu ea o ora doua pe saptamana in care sa vorbesti deschis cu ea, sa o inveti despre Cuvantul lui Dumnezeu, despre Iisus Hristos, si despre tot ceea ce trebuie sa cunoasca un copil la varsta aceasta.

Doamne ajuta.
Reply With Quote