Citat:
În prealabil postat de cristina13
Buna ziua tuturor,
Din pacate...ne lipsesc profesorii care sa predea Religia....cu adevart, cu pasiune, din adnacul sufletului.
Fetita mea este in cls. aIV-a si nu a avut, nu are profesori de religie...cei pe care i-a avut (2), si-au batut joc de aceasta profesie nobila de dascal...Pacat.
Profesorul actual (este student la Teologie,. pare-mi-se), din spusele fetitei mele, intra in clasa, ii pune pe copii sa copieze lectia...in timp ce dumnealui isi coordoneaza AFACERILE prin cele 2 telefoane care le detine...respectiv...vorbeste despre mutari-vanzare de mobilier, cu diversi clienti, etc, se joaca jocuri pe tel. mobil...Sa nu credeti ca nu am vorbit la sedinta despre acesti profesori...raspunsul stiti care a fost? Nu avem ce sa fracem!!!
RUSINE SA-I FIE! RUSINE DE ALTFEL TUTUROR PROFESORILOR CARE-SI BAT JOC DE PORFESIA LOR SI DE BIETII COPII! In acelasi mod s-au desafasurat si orele de Lb. engleza.....pana in acest an, in care a venit o Doamna profesoara care mai tine ceva ore la clasa!
Si mai au tupeul sa ceara bani in plus!! Pentru ce? Calitatea orelor prestate este JALNICA!
|
In primul rand, nu sunt totii profesorii asa. Cu ce este vinovat saracul profesor tanar incepator ca primeste doar 6 milioane salariu dupa ce a studiat atata vreme?
Oricum, daca vezi ca nu se face religie la scoala, invat-o tu pe fetita ta sa traiasca crestineste. Stai cu ea o ora doua pe saptamana in care sa vorbesti deschis cu ea, sa o inveti despre Cuvantul lui Dumnezeu, despre Iisus Hristos, si despre tot ceea ce trebuie sa cunoasca un copil la varsta aceasta.
Doamne ajuta.