View Single Post
Vechi 18.05.2010, 13:24:45
cristina13 cristina13 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.05.2010
Implicit Buna ziua, din nou

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
In primul rand, nu sunt totii profesorii asa. Cu ce este vinovat saracul profesor tanar incepator ca primeste doar 6 milioane salariu dupa ce a studiat atata vreme?

Oricum, daca vezi ca nu se face religie la scoala, invat-o tu pe fetita ta sa traiasca crestineste. Stai cu ea o ora doua pe saptamana in care sa vorbesti deschis cu ea, sa o inveti despre Cuvantul lui Dumnezeu, despre Iisus Hristos, si despre tot ceea ce trebuie sa cunoasca un copil la varsta aceasta.

Doamne ajuta.
Eu nu am studiat Religia in scoala...de fapt pe Dumnezeu l-am cunoscut datorita mamei mele...Incerc sa-i explic fetitei mele pe cat posibil din carte..si inca multe altele...Dar de ce sa nu ne facem meseria cum trebuie...chiar si pentru banii acestia putini...600RON. NU EU L-AM PUS SA ALEAGA ACEASTA PROFESIE, DACA NU DEPUNE PASIUNE. ATUNCI SA LASE LOCUL ALTUIA MAI BUN... Iar cu ceilalti copii cum ramane? Cu ceilalti 18 copii? De ce isi bate joc de sufletele lor? Crezi tu ca vor mai invata acestia ceva la Religie, din cls. a Va? Eu nu cred....
Daca fiecare ne-am face datoria la locul de munca...pentru care suntem platiti...bine, rau...si apoi dupa aceea...sa cerem SALARII MAI MARI...avand o justificare pentru aceasta cerere (doar suntem crestini, ortodocsi...deci si Dumnezeu a zis sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului), atunci poate nu am fi ajuns in sitautia de azi in care este Tara.
Dar, din pacate avem o mentalitate gresita...cat se poate sa furam, sa cersim, sa ne facem ca muncim, dar in schimb sa vaem pretentii cat mai mari! Ma uit la acesti Lideri de Sindicat...Oare ei nu au afecrile lor, firmele lor? Ma uit cum manipuleaza de fapt oamneii pe care ar trebui sa-i reprezinte...
Am calatorit relativ recent in Franta si Elvetia...iar acolo...toata lumea depune "the best efforts"...pentru a munci...Sunt o groaza de someri, care atata asteapta...sa-ti ia locul!
Doamne ajuta!
Dar din pacate Tara este in deriva...la fel ca si noi...
Lansez cu aceasta ocazie si o provocare...CUM SA-TI EDUCI COPILUL IN ACESTE TIMPURI?
Reply With Quote