Citat:
În prealabil postat de Scotianul
Va multumesc pentru amabilitate si timpul acordat dar mai ales pentru raspuns.Intradevar un raspuns de acest fel asteptam.Prin urmare mi-am notat atent cele scrise de dvs si voi incerca sa aprofundez mai bine sensul celor spuse pt a intelege mesajul din textul dvs.Mereu am crezut in urmatoarea idee>este bine sa intrebi mai multi oameni ce cred pt a vedea cum gandeste fiecare.Poate cineva va avea argumente mai clare decat cele pe care le ai tu.
Postul dvs a exemplificat acest aspect si asta ma bucura pt ca se pare ca putem dialoga si nu neaparat in contradictoriu.Asta este foarte bine.Este un bun inceput.Mai departe>cum o vrea Cel de Sus.Acestea fiind spuse va salut cu respect.
|
@scotianul
mi-e putin jena ca am sarit peste protocol si m-am adresat la per tu, dar fiind pe un forum in care fiecare are cate un id mai mult sau mai putin pretabil la adresari politicoase am zis sa nu cad in ridicol si sa ma adresez cu "stimate domnule scotian", sau si mai haios ar fi stimate domnule topcat sau stimate penticostalulmantuibil (poate or fi ministri sau academicieni ).
no chance
va multumesc pentru respectul cu care mi-ati vorbit desi ma face sa ma simt cam oficial aici pe un forum in care fiecare se simte la un summit international pe probleme existentialiste desi, aflat in fata ecranului suntem in trening sau pijama.
nu e deci nici o problema daca in cazul meu nu foloseste cineva o adresare protocolara.
In cazul dvs. am vazut deja eleganta in exprimare si idei, stilul sofisticat, manierat, debonair pe care am impresia ca de la asemanarea cu prototipul vi se trage mai degraba decat de la britanici.
imi face placere sa va trimit un link de unde va puteti descarca predicile mitropolitului Bartolomeu- un gentleman al Ortodoxiei, mitropolit dar si om de litere de mare finete.
http://www.arhiepiscopia-ort-cluj.org/predica/2006.htm