View Single Post
Vechi 18.05.2010, 22:21:17
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Vasalie ma omori cu Pravila asta bisericeasca, in orice postare aduci vorba de ea...bine am inteles ca nu esti tu de acord cu cele scrise acolo,
Pot sa-ti dau si alte exemple de scrieri teologice mincinoase (si, bineinteles ca pot sa raspund pentru ceea ce afirm). Am descoperit astfel de "lucrari" (a se citi "lucraturi") fara sa cercetez prea mult. Nici nu vreu sa continui. Este ca si cum as scormoni in gunoi.

Nu ai inteles. Nu se pune problema ca eu nu as fi de acord cu ceea ce scrie in unele lucrari bisericesti. Problema este ca se scriu minciuni evidente (care se bazeaza pe nestiinta si creduliatatea multora - adica a enoriasilor cititori).

Citat:
Bun, care e adevarul in toata povestea asta, ce stii in plus legat de acea scena, care sa poata conduce la concluzia clara: da...ala spune minciuni(!?!)...
In primul rand, martorii lui Iehova nu se ocupa cu "ghidusii" precum cele scornite de stimabilul si credibilul autor. Cunosc foarte bine organizatia martorilor lui Iehova (am fost printre ei, la adunari, la sarbatori, pe stadioane, etc. mult timp si am prieteni care fac parte din aceasta confesiune religioasa).

Citat:
De ce e Costel naiv, de ce eu sunt mincinoasa cat incape( in opinia ta)...de ce toti cei care am citit despre acea "minune" nu cunoastem adevarul si bajbaim in naivitate cat incape, iar preotul e un mare mincinos?

De ce emiti astfel de judecati...la adresa tuturor celor care au citit articolul respectiv si atat, cand eu am impresia ca tu vorbesti ca sa te afli in treaba...pur si simplu!
Chiar daca nu-i cunosti pe martorii lui Iehova, "snoava" gustata de Costel (si altii) este prea cusuta cu ata alba. Doar un naiv ar crede ca acel scenariu de comedie (de prost gust) este adevarat (fara sa-si puna multe intrebari).