Exista o explicatie..Delia
Eu sunt un protestant pe un blog ortodox.Situatia mea este delicata.Daca ma lansez in teorii teologice>risc sa fiu acuzat de ecumenism.In plus poate ca multi ma considera eretic/sectar
numa bun de trimis pe post de combustibil la Aghiuta.Asa ca indiferent ce as face oamenii ma vor privi cu suspiciune pe sistemu>,,vrea protestantu asta ceva".Asa ca am o singura sansa>sa fiu cat se poate de politicos cu toata lumea.Adica impartial.Si asta din cauza ca imi repugna ideea de scandal.Sunt cumva picat intre 2 transee din care combatantii isi arunca unii altora proiectile pe deasupra capului meu.Scopul meu este simplu:am venit sa aflu mai multe despre ortodoxism.Nu tin neaparat sa fiu intr-o tabara anume.Odata am mincat din acelasi farfurie cu un arab.La final eu i-am multumit Celui de Sus si el lui Allah.Insa am mincat amandoi si nu am crapat de foame.La final fiecare a plecat in lumea lui.Fiecare sa inteleaga ce doreste dar mi-as bucura sa nu se denatureze sensul.Va multumesc pentru link.Ca de obicei doamnele salveaza situatia.O sa dau download la ce gasesc pe acolo.Ma ajuta un amic ortodox.
Va salut cu respect.
|