Citat:
În prealabil postat de delia31
@alinB
Nu vreau sa discut aici infailibilitatea Par.Iustin Parvu, dar crezi ca ar fi lansat o asemenea informatie fara sa-i anticipeze traseul si eventualele reactii pro si contra?
|
Oricine poate fi depasit de astfel de evenimente dupa cum realitatea a demonstrat peste multi a trecut bolovanu' pe care cativa zapauci l-au impins la vale.
Citat:
Da, stiu ca panica nu e buna dar nici sa ne culcam pe-o ureche mai ales ca aici e o mare imbarligatura demonica. Da, mi-e clar, e adevarat, nu de un numar trebuie sa ne temem, ci de pacatele noastre.
|
Daca vezi imbarligaturi demonice si acolo unde nu sunt f. probabil le-ai scapat din vedere pe alea care sunt unde sunt.
Citat:
Dar tu poti sa nu tii cont ca cea mai mare conspirație a diavolului este să ne determine să credem că nu există nici o conspirație .
|
...sau sa facem caz de conspiratii chiar si atunci cand nu ajuta la nimic bun.
Citat:
In sensul asta, unii raspandesc o groaza de scenarii stupide și penibile de conspirații, încât omului de bun simț ii pare ca absurdă și ridicolă ideea însăși de conspirație.
|
Pai vezi...
Citat:
Dar dacă nu reușeste să-l facă pe om să creadă că nu există nici o conspirație, atunci încearcă să-l facă obsedat de conspirații.
|
Bine zis..
Citat:
Si de aici, unii nu vad nici un pericol iar altii vad 666 peste tot si se tem de demonii de pe ambalajul de biscuiti dar nu de pacatele proprii.
|
Citat:
Te-as ruga daca poti sa-mi dai niste referinte de incredere pe tema asta si cine ar fi de incredere, mai exact. din punctul tau ortodox de vedere.
|
Concret, referitor la ce?
Ca s-au scris tone de prostii pe tema asta.
Si as putea ENORM de multe referinte vizavi de ridicolul lor..
Citat:
Eu cred ca Apocalipsa e in curs de desfasurare, iar apogeul nu se stie cand si cine il va apuca.
|
Sigur ca este. De aproape 2000 ani...
Citat:
Pe de alta parte, nu putem pune la indoiala existenta companiilor din toata lumea care au ajuns la un nivel periculos de avansat al investigatilor în domeniul complex si fascinant al controlului mental prin intermediul biocipurilor computerizate implantate.
|
Am indoieli.
O sursa obiectiva de informare?
Citat:
Ti se pare doar un scenariu de distras atentia faptul ca se pregateste ca in viitorul mai mult sau mai putin apropiat, fiecare om de pe planeta sa aiba un cod de bare implantat la nastere printr-un biocip din material organic ?
|
Ori cip, ori cod de bare.
Hotaraste-te.
Iar restul..povesti SF.
Vom avea poate si o interfata directa om-computer dar pana atunci de ce ar trebui sa ma dau cu capul de pereti pentru asta?
Citat:
Ti se pare ca aceia care le controleaza si pot induce si provoca modificari la nivelul sistemului nervos si pot cauza diverse stari o fac doar asa, de dragul SF si nu a dorintei de a domina ?
|
Asa..si ce anume te-a facut sa crezi povestile astea?
Referinte..
Citat:
Da, e adevarat, omul- faptura a lui Dumnezeu e liber sa hotarasca in cine crede si daca se leapada de credinta.
Asta da, in situatii in care isi pastreaza calitatea de un om si nu devine un hibrid cyborg-man.
|
Chiar si atunci
Citat:
Dar cu un biochip implantat controlat prin computer, prin care i se altereaza modul de reactie cum se mai poate impotrivi raului indus?
|
Iti place Star Trek, nu-i asa?
Citat:
Buletinele si pasapoartele cu chip sunt doar in prima faza, asa ca sa se obisnuiasca lumea cu ideea ca omul e un cod de bare si mai pe urma vine si implantul in mana sau pe frunte si controlul mintii prin biocipurile computerizate.
|
Ah, ba nu, gresit, prima faza e buletinul cu CNP, buletinul si pasaportul "cu cip" nu au nici un cod de bare pentru cultura ta generala.
Si ccontrolul mintii o inceput de mult, cu televizorul, ziarul chiar si Internetul.
Apropo, ai televizor?
Citat:
Noi, doar sa cadem in capcana de a ignora teoria conspiratiei, si de acolo, pe tobogan in jos, in uriasul angrenaj diabolic.
Doamne miluieste!
|
Chiar asa. In ziua de azi nu mai poti fi crestin daca nu ai si tu o teorie a conspiratiei, chiar asa una mica acolo, in care sa crezi..
Nu conteaza in ce, nu conteaza de unde vine informatia, important e sa ai dramul ala de paranoia.
Citat:
da, de fapt il stim, sa ne adapostim la Dumnezeu si de restul se va ingriji El.
|
Bravo. Atunci cred ca stii ca n-ai nevoi si de conspirationism pentru asta.