View Single Post
Vechi 19.05.2010, 14:54:58
gibilan
Guest

Implicit andrusca draga

te rog nu iti mai consuma combustibilul cu sectari oare nu vezi ca in opinia lor tot ce postam noi nu face bine la fateta lor care o vor lustruita si aranjata numai buna de inghitit de catre cei neintemeiati in credinta in scopul ingrosari turmei lor cea fara sorti de izbinda.mesteri in rasucitea vorbelor[cinta si descinta]spre a lor pierzare si a celor ce le tin trena.povestirile adevarate din viata noastra sunt tratate ca bancuri sau glume.eu sunt un tip care scriu intr-un mod satiric dar asta nu inseamna ca eu scriu neadevaruri DUMNEZEU ATOTTIITORUL mi-e martor la ceia ce spun ,acestea fac parte din istoria vieti mele si mult am patimit din cauza lor,prinzindu-i cu ocaua mica de nenumarate ori si nerecunoscind ca,si acestia de pe forum,sunt creati dupa aceia-si matrice si poate nu pot mai mult decit sa contrazica iaras si iaras si iaras.la un moment dat al vieti mele am realizat ca nu se poate omul intelege cu ei datorita duhului care ii insoteste ii mai intep ii mai las dar ceia ce vreau sa realizez eu este informarea celor de pe forum cite am patit eu cu acesti indivizi .povestirile mele in virtutea inertiei vor continua din doua motive informarea si desconspirarea activitatilor lor ascunse si neserioase mai tot timpul.ai vazut vrio-data sa pice cu mine de acord s-au au avut curajul si raspunderea sa recunoasca ceva care ii descalifica pe uni din personajele mele care sunt vii si vegeteaza sub acelas steag cu ei