View Single Post
Vechi 19.05.2010, 19:10:04
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Sincer, simplu si din inima. Ce frumos!

Doamne-ajuta!

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Preasfanta Stapana, de Dumnezeu Nascatoare multumire si lauda ti-aducem Tie si neobositilor Sfinti.

Operatia, pana in acest moment, este un succes. Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de tata si chiar si de mine (surprize, una mai frumoasa decat cealalta, momente care m-au facut sa simt cata bucurie si emotie aduce comuniunea in bine). Imi este foarte greu sa gasesc cuvintele potrivite pentru a-mi exprima recunostinta. V-am simtit aproape. Si asta e foarte greu de descris.

Acum este randul meu sa ma rog pentru fratiile voastre. Dumnezeu sa va rasplateasca gandurile si gesturile calde cu care l-ati primit pe tata in inimile fratiilor voastre.

Cu tot dragul,
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote