View Single Post
Vechi 19.05.2010, 19:40:57
SebastianD's Avatar
SebastianD SebastianD is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2010
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

OFICIAL ULTIMUL MEU POST PE ACEST FORUM

Oameni buni sa stiti si voi ca nu conteaza ce asculti atat timp cat nu te indeparteaza de Dumnezeu ! AscultAC/DC de vreo 4 ani de acum si ma duc la Biserica si imi continuii totodata randuiala mea crestina . si da , am 18 ani . De cate ori intru pe acest forum , prin diferite topicuri mai ales cu subiect de muzica ma SIMT JUDECAT INDIRECT ! De ce? ptr ca vad cum ii judecati pe altii ca vezi tu daca asculti ac/dc devii adept al satanismului si multe idei prostesti . Pot sa imi iau un tricou cu pentagrama pe mine , si nu ma schimb, nu are nici o importanta . Dar daca port tricou cu pentagrama pe mine si devin adept al satanismului sau ma schimb ca persoana , atunci da este rau . Deodata toti ati devenit niste sfinti si aratati cu degetului si judecati pe cei ce asculta genul asta de muzica . Asta ma intristeaza cel mai mult , ca voi vedeti raul in muzica , daca nu e muzica psaltica, mnu nu merge muzica pacatoasaaaaaa gataaa iadull te mananca ! Unde s-a dus iubirea de aproape ? dar nu lasa ca ala ascult rock de satanist . Sa va aduc aminte de schimbarea vietii al unui scriitor care mi-a ajuns la inima ? Danion Vasile oameni buni , ganditi-va ca un copil care il vedeti pe strada , ii raspundeti pe forum poate fi un Danion Vasile al viitorului...
Nu numai ca ascult muzica rock , dar si o cant ( la chitara da ) . Voi in loc sa aratati alternativa taiati si spanzurati , daca cineva asculta rock si sa spunem ca este indepartat de Biserica il puteti invata cum sa il descopere pe Hristos . dar voi nu , il condamnati mai tare ptr ceea ce este ,ptr muzica pe care o asculta . si el cum il v-a mai descoperi pe Hristos daca voi il tratatai cum il tratati .
Ce incerc sa subliniez este sa numai judecati tot ca niste mari sfinti , incercati sa le aratati o alternativa .
Sa zica o trupa versuri despre violenta , bautura sex etc...mai daca eu nu fac nici unu din lucrurile astea sau nu ma indeparteaza de Dumnezeu care e problema ?
Asa cum am promis v-a fi ultimul meu post , nu am sa mai raspund la viitoarele reply-uri , stiu la ce raspunsuri sa ma astept .

Dumnezeu sa va lumineze mintea tuturor !