View Single Post
Vechi 19.05.2010, 19:59:24
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Cu adevărat minți, atunci când spui că numai pucioșii care se duc la mănăstire sunt îndemnați să renunțe la Taina Căsătoriei și la zămislirea de prunci. Poruncile acestea împotriva firii se vor a fi universale, după cum și doctrina pucioasă dorește să cuprindă lumea toată și să subjuge toate popoarele lumii sub ascultarea “poporului român creștin pucios”.

...........
Două Sfinte Taine ale Bisericii au fost retezate de la rădăcină prin această doctrină diavolească.

Da, da, ''eu mint'';
așa îmi repeți întruna fiindcă tu vrei mereu să pleci...
dar acolo unde vei ajunge să te gândești... la ''minciunile mele'' că așa susți mereu pe sute de pagini, că te mint, și că minte și Domnul și că mint și eu... și că toți te mint...
Dar o să vezi dumneata cum o să subjuge pe toată gLumea această taină minunată a dragostei... feciorelnice și fără de păcate.

Toate popoarele și toți împărații gLumii și toți vor cădea răniți sub ascultare... și vei cădea și tu cu siguranță și vei muri din dragoste rănită, căci vor lăsa ei toate tainele lor doar pentru una, pentru una: Taina Vieții Veșnice... Taina Dorului... și a fiorului... Cuvântului.

Last edited by vsovivi; 19.05.2010 at 20:09:39.