View Single Post
Vechi 19.05.2010, 20:19:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes Vezi mesajul
Aline,dar repede te-ai mai zgiriiat.
Ah, deloc, clasificarile ma lasa rece
Am vrut doar sa-ti atrag atentia ca ai deapasit o anumita linie.
Spre binele tau.

Daca doreai astfel sa raspund mai repede la argumentele din postarea de mai sus, puteai sa ma rogi frumos.

Citat:
Sa stii ca Fani are simtul umorului.Cred ca si Delia,dupa cum scrie...si multi altii,ceea ce iti doresc si tie.
Multumesc, dar am deja, uneori prea mult, tind sa cred

Si tind sa cred ca mamica te-a scapat din brate cand erai mic. In cap.
Hai, incepe sa razi.
Daca nu poti, inseamna ca n-ai simtul umorului.

Cam asa ar trebui sa discut cu tine daca ar fi sa cobor pana unde te cobori tu..

Citat:
Am spus ca pe alte teme se poate discuta cu tine,chiar scrii bine ( din punctul meu de vedere,de obicei gresit )...dar aici esti complet blocat pe o bucla din care vad ca nu poti sa mai iesi.Un fel de mini-iad...al propriilor argumente.
Aha, daca tin la punctul meu de vedere si nu pot sa vad lumina de la capatul tunelului apocaliptic pavat cu cipusoare ci doar manipulare si ratacire se cheama "blocat pe o bucla din care nu pot iesi", "un mini-iad al propriilor argumente".

Ti-am zis, nu pot tine pasul cu o astfel de argumentatie decat daca ar trebui sa cobor foarte jos si incerc sa nu..

Citat:
PS.Ai scris doar 2 fraze,din care una este despre atacul la persoana si cealalta este chiar atacul la persoane...ca in fabula aceea cu dulaii si cateii.
Am auzit de atacul la persoana, nu de "atacul la persoane".
Deci e o notiune noua pentru mine, va trebui sa ma obisnuiesc cu ea si absurdul ei...in urmatorii 50 ani

Cam tot atat cat iti va trebui si tie sa realizezi, probabil diferenta intre ceea ce ai afirmat tu fata de mine si ce am afirmat eu fata de cei care gandesc ca tine (fara a avea pretentia de a fi un adevar universal), tu fiind chiar unul din argumentele in acest sens. Si mai pot gasi cateva chiar aici pe forum, iar pe alte forumuri si bloguri - nenumarate.

Pe autorul acestu topic l-a dus capul chiar mai departe dupa cum vezi..violenta verbala nu e de ajuns, crima chiar se cere a fi justificata pentru asa vremuri ..apocaliptice.

Delia este probabil o exceptie, oricum are o pozitie aparent mai moderata.

Citat:
Sa ai o zi buna...
Si tu, cat se mai poate.

Last edited by AlinB; 19.05.2010 at 20:34:30.
Reply With Quote