View Single Post
Vechi 20.05.2010, 01:28:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Alegerea fiecaruia in ce priveste acceptarea semnului fiarei este in stransa relatie cu credinta din moment ce este specificat acest lucru in Apocalipsa.
Sigur ca este. Dar credinta in Iisus Hristos nu in cipusoare magice care au ascunse inauntru coduri de bare si in casierite care bat "666" la casa de marcat.

Citat:
Iar despre alegerile fiecaruia in parte deja facute, chiar n-ai cum sa stii.
Nici nu am pretentia.

Citat:
Dar cred ca tu te distrezi pe seama crestinilor. Poate ca nu esti crestin-ortodox si atunci chiar n-ai cum sa-i pretuiesti pe sfinti.
Nu ma amuz pe seama crestinilor dar recunosc ca ma mai amuz uneori de ineptiile unora care se vor "adevaratii ortdocsi" pentru ca impartasesc niste convingeri deloc ortodoxe care presupun inghitirea neconditionata a unor baliverne despre tehnologie pe marginea carora croiesc implicatii spirituale care nu exista in realitate.

Desi poate ca nu e de ras, e tocmai de plans..

Iar legatura cu sfintenia nu o vad, ultima data cand am verificat doar papa si protestantii se considera oficial, infailibili.

Mai nou vad ca si unii din ortodocsii nostri au prins gustul infaibilitatii.
Pe care dintr-o traditionala sfanta smerenie nu si-o asuma direct si personal ci o pun in carca altora care le servesc convingerile subiective.

Last edited by AlinB; 20.05.2010 at 02:40:50.
Reply With Quote