Citat:
În prealabil postat de antoniap
Alegerea fiecaruia in ce priveste acceptarea semnului fiarei este in stransa relatie cu credinta din moment ce este specificat acest lucru in Apocalipsa.
|
Sigur ca este. Dar credinta in Iisus Hristos nu in cipusoare magice care au ascunse inauntru coduri de bare si in casierite care bat "666" la casa de marcat.
Citat:
Iar despre alegerile fiecaruia in parte deja facute, chiar n-ai cum sa stii.
|
Nici nu am pretentia.
Citat:
Dar cred ca tu te distrezi pe seama crestinilor. Poate ca nu esti crestin-ortodox si atunci chiar n-ai cum sa-i pretuiesti pe sfinti.
|
Nu ma amuz pe seama crestinilor dar recunosc ca ma mai amuz uneori de ineptiile unora care se vor "adevaratii ortdocsi" pentru ca impartasesc niste convingeri deloc ortodoxe care presupun inghitirea neconditionata a unor baliverne despre tehnologie pe marginea carora croiesc implicatii spirituale care nu exista in realitate.
Desi poate ca nu e de ras, e tocmai de plans..
Iar legatura cu sfintenia nu o vad, ultima data cand am verificat doar papa si protestantii se considera oficial, infailibili.
Mai nou vad ca si unii din ortodocsii nostri au prins gustul infaibilitatii.
Pe care dintr-o traditionala sfanta smerenie nu si-o asuma direct si personal ci o pun in carca altora care le servesc convingerile
subiective.